Schep rust in de chaos met hardware van Poly

De oplossingen van Poly verhogen je productiviteit, waar je ook bent. Neem deel aan een audio- of videogesprek alsof je er zelf bij bent en zorg voor goede audio en video zodat de vergaderruimte intiemer aanvoelt en storend omgevingsgeluid je meeting niet verstoort.

Wil je teams efficiënter laten werken en collega’s in de gelegenheid stellen om op elk mogelijk moment een videovergadering te beginnen zonder in te leveren op audio- en videokwaliteit? Polycom biedt een zeer compleet portfolio om vergaderruimtes van elk formaat in te richten met een passend videocommunicatiesysteem.

Poly Studio X30

Poly Studio x30 is een all-in-one videobar voor kleine vergaderruimtes en speciaal geconfigureerd voor Zoom Meetings. In een mum van tijd maak je van de vergaderruimte een Zoom Room en beschik je over hoge kwaliteit videobeeld en audio. De Poly Studio x30 beschikt over 4 geïntegreerde speakers en een 4k camera met 4x zoom.

All-in-one; the videobar met touch paneel en een LED scherm is de enige hardware die je nodig hebt

Ideaal voor kleinere vergaderruimtes (tot ca. 4 deelnemers)

4k Camera met 4x zoom en automatische framing en stem tracering

Zoom zit al ingebouwd in de Poly Studio x30. Je kunt Zoom meetings dus direct vanaf een touch screen starten, zoals de CTOUCH Leddura 2Share essentials. Ook kun je een set samenstellen van een LED scherm en deze bedienen vanaf het 8 inch Poly TC8 touch paneel. Ook zit er een systeem voor draadloos presenteren in, dus je hoeft geen dure oplossing er bij te kopen! Met gebruik van Zoom Content Sharing, AirPlay, Miracast en de Polycom Content App kun je snel vanaf je device content delen.

Poly Studio x30 kan overigens ook voor andere videoconferencing platforms gebruikt worden en opereert op basis van SIP en H.323-interoperabiliteit. Microsoft Teams zal naar verwachting in de loop van dit jaar ook ondersteund worden door de Poly Studio x30.

Poly Studio X50

Voor grotere vergaderruimtes (tot ca. 8 deelnemers) heeft Poly de Studio x50 op de markt gebracht. De 4k camera van deze videobar heeft 5x Zoom en een brede kijkhoek van 120 graden, om alle deelnemers goed in beeld te brengen. Hij beschikt over 2 stereospeakers en maar liefst 7 ingebouwde microfoons. En je kunt 2 schermen aansluiten op de Poly Studio x50. Kortom, een perfecte videoconferencing set voor middelgrote vergaderruimtes.

Poly G7500

Poly G7500 is een krachtige codec en zorgt ervoor dat je prettig kun samenwerken met collega’s op afstand dankzij haarscherp Ultra HD 4k videobeeld en goede audiokwaliteit met techniek zoals NoiseBlockAI (filtert achtergrondgeluid).

Bedien de Poly G7500 vanaf een Poly TC8 touch paneel. Draadloos presenteren kan met elk gewenst device en deelnemers kunnen annoteren en een digitale whiteboard gebruiken en deze informatie na de meeting delen.

Poly codec kan ingericht worden als native Zoom Rooms oplossing of hij kan geconfigureerd worden voor elk gewenst SIP platform. Informeer naar de mogelijkheden en interoperabiliteit met verschillende cloud platforms.

Deze codec is ook een mooie oplossing als vervanging van oudere Polycom apparatuur, aangezien de EagleEye camera’s opnieuw gekoppeld kunnen worden aan de Poly G7500.

Polycom Studio

Een krachtige USB video bar, speciaal ontworpen voor kleine vergaderruimten en bevat tientallen jaren audio- en videotechnologie. De Polycom Studio verbind je eenvoudig met je laptop met behulp van 1 USB-kabel. In een seconde heb je toegang tot functies zoals het traceren van de spreker, automatische framing van de groep en noiseblock zodat vergaderingen als een echte persoonlijke ervaringen aanvoelen.

Polycom RealPresence Trio

Smart hub ideaal voor video meetings met meerdere personen. Deze driepuntvormige phone transformeert elke ruimte in een video meeting room dankzij de eersteklas voicekwaliteit, kristalhelder videobeeld en presentaties en andere content delen tijdens het videogesprek. De Trio is in verschillende uitvoeringen leverbaar; 8500 en 8800. Met toevoeging van de Visual+ accessoires ondersteund deze phone niet alleen audio, maar ook videobeeld. Completeer de Trio met een goede Polycom camera. Meer productinformatie vind je onderaan deze pagina.

HD Voice en Bass reflex voor een helder en rijk audiogeluid

Data delen in HD en realtime videobeeld

Verbinden met je eigen devices (BYOD)

Gebruiksvriendelijke interface, met een klik het gesprek starten

Microsoft Teams integratie

Lokale multipoint 5-way eindpoints voor interne gesprekken

Polycom RealPresence Group 310/500/700

De Polycom RealPresence Group Systemen bieden de nieuwste technologie, de hoogste kwaliteit en de meest eenvoudige user interface. De Polycom RealPresence Group systemen maken van iedere vergaderzaal een hoogwaardige FullHD videocommunicatie- en presentatieruimte. Raadpleeg de datasheets onderaan deze pagina voor meer informatie over de Polycom RealPresence Group 500, Polycom RealPresence Group 700.

Full HD beeldkwaliteit (1080p video kwaliteit)

Bedienen met een touchpanel voor 'one click join'

Microsoft Teams compatibel (met Visual+ accessoire)

Geschikt voor kleinere meeting rooms (Huddle rooms)

Completeren met goede Polycom camera - EagleEye IV 12x of 4x en EagleEye Acoustic Camera

Poly Camera Assortiment

Poly biedt verschillende camera’s. Poly Cube (linksboven afgebeeld) is Zoom gecertificeerd, inclusief slimme groepsframing, 4k sensor en 5x zoom. Deze camera is geschikt voor kleine vergaderruimtes in combinatie met de RealPresence Group Serie en Poly Trio. Poly EagleEye IV 4x en 12x camera’s (rechtsboven), compatibel met de Group Series, beschikken over een digitale sensor om details van de sprekers in beeld te brengen. Bovendien beschikken deze camera’s over een kijkhoek vanaf 65 graden, uit te breiden tot 85 graden met de lensadapter. Linksonder is de MSR Camera afgebeeld. Een zeer goede USB PTZ camera voor grotere vergaderuimtes. Rechtsonder is de EagleEye Mini, een usb camera voor meeting met een of twee personen.

Accessoires – Eagle Eye Director II

Polycom EagleEye Director Camera met automatische gezichtsherkenning waardoor je vrij door de ruimte kunt bewegen en de camera je beweging volgt. Dankzij automatische focus komen ook de gezichtsexpressies van de spreker goed in beeld waardoor elke presentatie extra overtuigend overkomt, ook in grotere aula’s en vergaderruimtes. Naast een weergave van de spreker brengt de tweede camera alle deelnemers in beeld. Compatibel met EagleEye IV12x Camera.

Accessoires – Polycom Eagle Eye Producer Camera

De Polycom Eagle Eye Producer Camera brengt de mensen geframed in beeld met gebruik van de laatste techniek voor gezichtsherkenning en speaker tracking. Het systeem scant constant de ruimte en zoomt in op de sprekers. Compatibel met EagleEye IV. Beide accessoires beschikken over slimme data analytics. Deelnemers worden bijvoorbeeld aan het begin, midden en eind van elke meeting geteld zodat IT professionals kunnen monitoren in hoeverre de meeting room optimaal gebruikt wordt.

Automatisch lokaliseren van actieve sprekers en close-ups

Deelnemers optimaal in beeld door face-finding en voice triangulatie

Flexibele weergaves waar Director II zowel spreker als groepsbeeld toont

Producer brengt de spreker afwisselend in beeld met een preset groepsbeeld

Compatibel met Polycom Realpresence Group Series

Compatibel met Lync en Skype for Business

RealConnect Service

Polycom RealConnect Service is een video cloudd interoperabiliteitsdienst waarmee bestaande videotechnologieën verbinding kunnen maken met Microsoft Teams meetings of Skype for Business meetings.

Kom langs en bekijk Polycom videocommunicatie oplossingen met eigen ogen!