Support & Services

Qconferencing heeft ruim 17 jaar ervaring met video communicatie. De afgelopen jaren zijn er veel technologische ontwikkelingen en daar maken we graag gebruik van. Deze nieuwe mogelijkheden vragen om up-to-date kennis en ervaring. De technisch specialisten ondersteunen je graag waar nodig. Ook kun je na installatie een training volgen, mocht dat nodig zijn. Lees meer over onze services en diensten.

De helpdesk doet er alles aan om je te helpen.

Gecertificeerde medewerkers

Qconferencing heeft 17 jaar ervaring met video communicatie. Onze installateurs hebben kennis van zaken en weten voor elke ruimte een professionele oplossing te bedenken en audiovisuele verwachtingen te overtreffen. De kabels worden netjes weggewerkt en installaties worden volgens vooraf besproken planning verricht.

Totaalpakket voor video communicatie

Iedere organisatie heeft haar eigen behoeftes en wensen op het gebied van video conferencing. Een ziekenhuis wil bijvoorbeeld artsen via video met patiënten laten communiceren, Een grote corporate klant wilt haar managers vanaf huis aan board meetings laten deelnemen. Qconferencing levert het totaalpakket video communicatie oplossingen. Onze werkwijze is opgebouwd uit 5 stappen, om iedere klant uit te kunnen rusten met een passende oplossing.

Diensten van Qconferencing in 5 stappen:

Laat je adviseren met een Q-Consult.

Videodiensten dankzij onze Q-Connect mogelijkheden.

Videocommunicatie-apparatuur, passende Q-Gear voor elke meeting room!

Soepele installatie en training met behulp van onze Q-Deployment specialisten.

Support en aftercare voor al je vragen, met de Q-Care diensten.

Support en garantieregelingen van leveranciers

Je kunt niet alleen support verwachten van Qconferencing, maar ook van onze leveranciers. Wij hebben een lange werkrelatie met onze leverancier en daarom kunnen we uit ervaring toezeggen dat de support en aftercare van de leveranciers goed geregeld is.

Afhankelijk van het product dat je afneemt zijn er verschillende support- en garantiemogelijkheden. Je kunt ons ten alle tijde vragen om meer informatie.

Partners van Qconferencing:

Wat zeggen onze klanten & collega’s

Een greep van onze klanten

De helpdesk doet er alles aan om je te helpen.